Van onze voorzitter, aan alle leden.

We hebben een mooie vereniging. Dat valt mij iedere keer weer op als ik ook eens bij een andere club ben geweest. Bij onze Zaanse Ruiters is een groep mensen zeer actief om alles voor alle andere leden in orde te maken en te houden. Dan hebben we het over, onderhoud van de accommodatie, onderhoud van de rijbanen, het bijhouden van de bossages langs het terrein, het aanvullen van alle benodigdheden voor de kantine, de commissieleden, etc. etc. Teveel om op te noemen. Deze mensen mogen best eens genoemd worden en zonder namen te noemen, want dan kan ik wel eens iemand vergeten, moet ik zeggen dat we deze enthousiastelingen met elkaar best erg dankbaar mogen zijn.

Een vereniging die leeft, verliest en wint leden. Zo ook bij ons. En juist voor de nieuwe leden, maar ter opfrissing, zeker ook voor al onze reeds bestaande leden, zou ik toch graag even de aandacht willen vestigen op het feit dat er bij onze club ook regels zijn, en deze regels moeten natuurlijk door iedereen in acht worden genomen.
Enkele voorbeelden hiervan zijn: Niet longeren in de grote hal en als je het in de kleine hal doet, niet steeds op 1 plaats blijven
GEEN activiteiten met paarden door mensen die GEEN lid zijn van onze club
ruim je mest op in de bak en ook op het terrein. Na gebruik sluit je de accommodatie zorgvuldig af, niet allen de deur maar ook het hek.
Ga zuinig om met energie, geen lampen branden overdag en doe ze in ieder geval uit als je klaar bent
de bak is voor alle leden, dus overleg met elkaar en gebruik hem samen.

Ik kan nog wel even doorgaan, maar de strekking van mijn verhaal is, dat we ons met zijn allen aan de regels moeten houden en de eigendommen van de vereniging net zo moeten behandelen alsof ze van onszelf zijn.
Alleen op die manier kunnen we als lid van de Zaanse Ruiters nog vele jaren op een veilige manier samen genieten van onze mooie paardensport.

Van de voorzitter,

Theo.

 

Méér informatie over onze regels staat onder accommodatie/veiligheid

 

Eerdere nieuws items kunt u bekijken onder nieuws in het hoofdmenu