Proefgerichte clinics/oefendressuur

Proefgerichteclinics is maandelijks aanwezig in Wormerveer om je verder op weg te helpen met je wedstrijdtraining.

Je hoeft geen lid te zijn van de Zaanse Ruiters. Elke maand kun je komen oefenen bij subtop juryleden Wendy den Hartog (LT) en Marlon van Wissen (GP) op onze locatie, Noordsterweg 16, 1521 JS Wormerveer

Wil je jezelf en je paard goed voorbereiden op de wedstrijden? Wil je weten waar je staat op wedstrijd en wat de jury graag wil zien in de proef? Heb jij of je paard last van wedstrijdspanning en wil je hier wat aan doen?
Doe dan mee aan een Proefgerichte Clinic!
Hierbij kun je je proef op video vanuit het juryhokje laten vastleggen en je krijgt live commentaar door een Grandprix- of Lichte Tour-jurylid. Uitgebreid zal worden toegelicht wat de jury ziet, wat goed gaat en wat verbeterd kan worden. Bovendien wordt er aan het einde van de proef nog een aantal (trainings)tips gegeven.
Je moet er zelf voor zorgen dat iemand de proef filmt. Je hebt de keuze om één of twee proeven te rijden, maar ook kun je er voor kiezen om één proef te rijden en dat je daarna nog ruim tien minuten of langer aanwijzingen krijgt om je proef te verbeteren. Je kunt je inschrijven voor de klasse B t/m Grand Prix.
Let wel, je moet er zelf voor zorgen dat je iemand regelt die de proef filmt!
Méér informatie en inschrijven
Méér informatie over Marlon van Wissen

Contact opnemen per email

Met vriendelijke groet,
Marlon van Wissen