Proef- en wedstrijdgerichte mentrainingen in Wormerveer

Menvereniging de Zaanse Ruiters organiseert de komende periode een aantal wedstrijdgerichte trainingen. Er zijn twee avonden waarop er proefgericht aan de dressuur wordt gewerkt en drie avonden waarin een vaardigheids- en marathontraining is. 

Proefgerichte dressuurtrainingen

Bij deze wedstrijdgerichte dressuurtrainingen wordt jouw gereden proef vanuit het juryhok beoordeeld en krijg je direct commentaar. Je moet er zelf voor zorgen dat iemand vanuit het juryhok de proef filmt. Jurylid en instructeur Theo Beers beoordeelt jouw proef en geeft commentaar en tips tijdens de opname. Hierbij wordt onder andere verteld wat de sterke en zwakke punten zijn en krijg je een aantal persoonlijke tips als huiswerk mee. Vervolgens ga je de onderdelen oefenen onder leiding van Theo. Deze individuele trainingen duren 45 minuten en worden gegeven op vrijdag 7 juni en vrijdag 12 juli. Deelname kost 25 euro (leden van de Zaanse ruiters betalen 20 euro).

Vaardigheid en marathon

Bij de wedstrijdgerichte vaardigheid- /marathontrainingen krijg je persoonlijke begeleiding om de technieken van de vaardigheid en marathon beter onder de knie te krijgen. Hierbij wordt gekeken naar de sterke en zwakke punten en krijg je persoonlijke tips als huiswerk mee. De instructie zorgt ervoor dat er een leuk parcours staat voor iedere deelnemer. Tijdens een training van één uur rij je gezamenlijk met twee andere combinaties in de baan. Deze trainingen zijn onder leiding van Mirjam Vinke en Roos Hofman. De data van deze trainingen zijn: vrijdag 24 mei, vrijdag 21 juni en vrijdag 26 juli. Deelname aan een les kost 20 euro (leden van de Zaanse Ruiters betalen 15 euro)

Aanmelden kan telefonisch, voor de dressuurtraining op nr: 06-51648695. Voor de vaardigheid- en marathontraining via telefoonnr: 06-51003477 of 06-54976007.