Kennisgeving van overlijden

Ons bereikte het droevige bericht dat zondagmorgen in alle vroegte ons menlid Henk Jordens is overleden. Ondanks dat Henk al een tijdje ziek was kwam hij toch nog regelmatig bij de vereniging en toonde hij nog veel interesse in onze paardensport en dan in het bijzonder het aangespannen rijden.  Henk is vele jaren lid geweest van onze vereniging en bezocht altijd trouw de menlessen.
Wedstrijden, koetsentochten en ook het viertalmennen deed hij graag,  overal was Henk voor te porren.
We zullen Henk en zijn eigen humor gaan missen en wij wensen Mijnie,  de kinderen en kleinkinderen veel sterkte in de komende tijd.

Het bestuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan van Kuikweg 7M, 1965 BB Heemskerk.

Henk is thuis, A.W. Grootestraat 16 in Heemskerk, waar u welkom bent op vrijdag 25 oktober van 18.00 tot 20.30 uur om afscheid te nemen en de familie te condoleren.

Wij nemen afscheid van Henk met een eucharistieviering in de kerk van de Heilige Laurentius, A. Verherenstraat 4 in Heemskerk, op zaterdag 26 oktober om 10.30 uur. Na afloop van de eucharistieviering begeleiden wij Henk in besloten kring naar crematorium Westerhout.

Aansluitend bent u  vanaf 13.00 uur welkom in Chateau Marquette, Marquettelaan 34 in Heemskerk, waar tevens gelegenheid is tot condoleren.

Henk hield van witte bloemen.