Ouders met kinderen in de wedstrijdsport

Ouders van talentvolle (jonge) ruiters willen het beste voor hun kind. De grootste uitdaging is het talent van je kind optimaal te laten ontwikkelen, zonder dat je te veel druk uitoefent. Niet alleen in de sport, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met school of studie.

Als sportouder ben je naast ‘gewoon’ ouder, ook de trainer-coach, sponsor en chauffeur van je kind. De pony of het paard moet naar de wedstrijd toe, er is hulp nodig bij het opzadelen, voorlezen bij dressuur, etc. Hoe vind je een balans vinden tussen betrokkenheid, overbezorgdheid en afstand? In de aanloop naar een wedstrijd toe, tijdens de wedstrijd en vooral na afloop op de weg terug naar huis?

De KNHS NH heeft NLsportpsycholoog [hyperlink: www.nlsportpsycholoog.nl] uitgenodigd om een workshop te verzorgen speciaal voor sportouders. NLsportpsycholoog® is een landelijk collectief van samenwerkende sport- en prestatiepsychologen door heel Nederland.

Het wordt een interactieve avond vol waardevolle tips en inzichten. Elke deelnemer ontvangt een gratis inlogcode voor de Drie Batterijen® App, zodat je 100 dagen lang kunt blijven werken aan je eigen Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht. Eenvoudig en bewezen effectief. Neem je smartphone dus mee!

• Datum: Dinsdag 21 januari
• Tijd: 19.30- 21.30 uur
• Plaats: De Zaanse Ruiters, Wormerveer
• Kosten: € 15,– p.p.
– Ouders van JSP/HTC deelnemers: € 7,50
– Groepskorting: groep van minimaal 4 deelnemers: € 12,50 p.p.
• Aanmelden via e-mail: clinics@knhsnoordholland.nl
• Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het verzoek het verschuldigde bedrag over te maken. Pas na ontvangst is deelname gegarandeerd.

KNHS NOORD HOLLAND KAN DE KOSTEN VOOR HAAR LEDEN LAAG HOUDEN DOOR EEN FINANCIELE BIJDRAGE VAN DE KNHS (NEDERLAND)