Proefgerichte Clinics / Oefendressuur

PROEFGERICHTE CLINICS / OEFENDRESSUUR

Wil je goed voorbereid op wedstrijd gaan? jezelf goed voorbereiden op een kampioenschap of selectie? Wil je weten waar je staat op wedstrijd en wat de jury graag wil zien in een proef? Doe dan mee aan de PROEFGERICHTE CLINICS die door Marlon georganiseerd worden!

Hierbij kun je jouw proef vanuit het juryhokje laten vastleggen op video. De subtop juryleden (Marlon van Wissen en soms een van haar collega’s) zullen jouw proef bespreken tijdens de video-opnames. Uitgebreid zal worden toegelicht wat de jury ziet, ervan vindt, wat de sterke punten zijn en wat de aandachtspunten zijn. Bovendien wordt er aan het einde van de proef nog een aantal tips persoonlijk aan de ruiter gegeven.

Je moet er zelf voor zorgen dat iemand de proef filmt. Je hebt verscillende mogelijkheden om mee te doen. Je kunt er voor kiezen om een proef te rijden en daarna nog persoonlijke aanwijzingen van de jury te krijgen. Je kunt je inschrijven voor de klasse B tot en met Grand Prix. Je hoeft geen lid te zijn van de Zaanse Ruiters.

VOOR INSCHRIJVEN EN ALLE INS EN OUTS OVER DE PROEFGERICHTE CLINCS DIE MARLON ORGANISEERT KIJK JE OP:

WWW.PROEFGERICHTECLINICS.NL