dressuur 2-daagse

Wat een inschrijvingen en wat een deelnemers tijdens deze dressuur 2-daagse 2 en 3 november.

Het secretariaat bestaande uit Lindy, Irene, Fleur, Marjolijn, Elizabeth en Carlijn hadden de taken mooi verdeeld evenals het kantine personeel en de andere vrijwilligers. Ieder een dagdeel om deze “marathon” op een leuke manier te volbrengen.

 

Er kwamen ook een aantal van onze ruiters in aktie. We noemen zomaar wat reacties en resultaten.

Janneke Alles is super groos!!! zoals ze schreef. Haar dochter Lizelotte behaalde met de Fries Teijke 2 winstpunten in de klasse B.

 

 

Carlijn de Boer behaalde mooie resultaten in de M2 met Juul Jarona en Isa Koomen had vandaag, na de overstap van de pony’s naar de paarden haar debuut. Ook zij behaalde mooie punten met Koomen’s Kaliber. Grappig detail, beide paarden hebben tuigpaarden bloed.

Lindy Krijgsman startte voor de eerste keer Z2 met Eliante. Wauwww!! Twee fijne proeven kunnen rijden en twee keer een eerste plaats.

 

 

De zondag ochtend proeven werden tevens gebruikt als les materiaal voor de jury bijscholing van de regio. Alle deelnemers konden boven in de kantine de verrichtingen goed bekijken waarna in de beneden kantine het vervolg van de bijscholing plaats vond.

 

 

 

 

Zondag avond om 21.00 uur de laatste start.

Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking tijdens dit weekend, met een moe maar o zo voldaan gevoel naar huis en gauw de oogjes dicht.